مدرسه آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

مدرسه آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

پایگاه مشاوره و آموزش روابط عمومی آماده برگزاری دوره های تخصصی و مشاوره در زمینه روابط عمومی هوش مصنوعی، سئو پی آر، سیاستگذاری فرهنگی و ارتباط موثر است. لطفا با شماره همراه: 09331178144 تماس حاصل فرمایید.
مدرسه آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

مدرسه آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

پایگاه مشاوره و آموزش روابط عمومی آماده برگزاری دوره های تخصصی و مشاوره در زمینه روابط عمومی هوش مصنوعی، سئو پی آر، سیاستگذاری فرهنگی و ارتباط موثر است. لطفا با شماره همراه: 09331178144 تماس حاصل فرمایید.

ویژگی های یک وبسایت خوب روابط عمومی

صرف داشتن یک سایت نمی تواند برای روابط عمومی موفقیتی را به همراه داشته باشد. یک سایت باید دارای ویژگی های خاصی باشد که بتواند نیازهای مخاطبان روابط عمومی را برآورده کند. در این نوشتار بر آنیم تا به برخی از مهمترین ویژگی های یک سایت روابط عمومی اشاره کنیم.
عموما سایت روابط عمومی به معنای سایت شرکت می باید. برخی اوقات نیز بخش اطلاع رسانی و بخش فروش دو سایت متفاوت را هدایت می کنند. اما در هر حالت روابط عمومی در واقع مسئولیت سنگین تولید محتوا و به روزرسانی سایت را بر عهده دارد. در این حال این مساله سبب نمی شود که روابط عمومی از مسائل فنی سایت غافل بماند. بلکه توجه به مسائل فنی سایت و ارتقا یا به اصطلاح توسعه سایت یکی دیگر از وظایف روابط عمومی اینترنتی تلقی می شود.
یک سایت روابط عمومی از چند بعد مورد ارزیابی قرار می گیرد. این ابعاد عبارتند از:
1. محتوای سایت: روابط عمومی باید محتوایی بهینه سازی شده و به روز را در سایت با در نظر داشتن تقویم سردبیری منتشر کند. محتوا صرفا به معنای نوشتار نیست. بلکه علاوه بر متن شامل: صوت، ویدئو، عکس، پوستر، اینفوگرافیک و سایر فایل ها می شود. یک کارگزار روابط عمومی به خوبی می داند که برای هر نوع رویدادی کدام ابزار بهتر می تواند پیام او را منتقل کند و این استفاده بهینه را از ابزار مختلف بر عهده دارد.
2. ظاهر سایت: سایت باید دارای هارمونی در رنگ ها، استفاده از لوگو و عنوان خوانا، دسترسی راحت به تمام محتواها و یک سری گرافیک ها باشد. استفاده از فونت های مناسب و عدم استفاده از تعداد زیادی از فونت در ظاهر سایت تاثیر بسزایی دارد. رنگ هایی با کنتراست پایین به عنوان پس زمینه برای سایت ها توصیه می شود. وجود تصاویر کم حجم و جذاب می تواند زمان حضور مخاطب را در سایت بالا ببرد و از این حیث از اهمیت بسزایی برخوردار است
3. بهینه سازی برای موتورهای جستجو (سئو): محتوای سایت باید مورد یک موضوع خاص باشد. به همین ترتیب روابط عمومی باید مجموعه ای از کلمات کلیدی مرتبط را در کمپین کلمات کلیدی گردآوری کنند و محتوای خود را با آن برچسب گذاری نمایند. با این کار علاوه بر مخاطبانی که به طور مستقیم به سایت می آیند، افرادی که محتوای شما را در موتورهای جستجو، دنبال می کنند می توانند به سادگی به محتوای سایت دسترسی داشته باشند.
4. حجم صفحه اول سایت: یک سایت خوب روابط عمومی باید در کمتر از 3 ثانیه با سرعت 256 اینترنت پرسرعت بارگزاری شود. هرچه این زمان بیشتر شود، لطمه آن متوجه بازدید کنندگانی می شود که با اینترنت های معمولی وارد سایت می شوند. با این حساب طراحی سایت باید تا حد امکان ساده و سبک انجام شود. استفاده از فایل های فلش و تصاویر گرافیکی حجیم به هیچ وجه توصیه نمی شود. علاوه بر طراحی استفاده از سرورهای داخلی برای بالا رفتن سرعت سایت موثرند.
5. امکانات سایت: خبرخوان، نقشه سایت، بخش نظرات، نظر سنجی آنلاین، پادکست، وادکست، اسلایدر، اطلاعات مربوط به آب و هوا یا اوقات شرعی (برای روابط عمومی شهرستان ها)، بازی های آنلاین، جستجو و سایر امکانات سایت که به وسیله کدهای جاوا اسکریپت ارائه می شود در صفحات مختلف سایت به مخاطبان اجازه می دهد زمان بیشتری را در تعامل با سایت روابط عمومی به سر ببرند و از این حیث جزو بخش های اساسی سایت به شمار می روند.
6. شبکه های اجتماعی: شبکه های اجتماعی امروزه به بخشی از فعالیت های وبسایت یا روابط عمومی اینترنتی تبدیل شده اند. حضور در شبکه های اجتماعی نظیر: فیسبوک، توییتر، لینکداین و پینترست توصیه می شود. با توجه به میزان تعاملات در شبکه های اجتماعی می توانید برخی از شبکه های اجتماعی را تقویت کرده و برخی از آنها را رها کنید. مهمتر از حضور بحث اتصال شبکه اجتماعی به سایت و قرار دادن علائم شبکه ها برای به اشتراک گذاری محتوای سایت در آنها است. این کار را باید از طراحان وبسایت بخواهید.
با رعایت موارد فوق می توانید اطمینان کسب کنید که سایتی مناسب دارید که اطلاعات شما را به راحتی در دسترس مخاطبانتان می گذارد. علاوه بر این موارد باید به خاطر داشته باشید که از تمام فرصت های موجود برای معرفی آدرس سایت استفاده کنید. برخی از مهمترین این فضاها عبارتند از:
1. پیامک به روز رسانی محتوای مشخصی در سایت.
2. تبلیغات محیطی نظیر بیلبورد و تابلوهای تبلیغاتی.
3. تبلیغات مطبوعاتی و درج آدرس سایت.
4. بنرها در سایت های پر بازدید مرتبط.
5. درج بر روی هدایای تبلیغاتی.
6. استفاده از PPC در گوگل و سایر جستجوگرها.
7. مناسبات و گردهمایی ها با نصب بنر و پوستر.
8. بروشورها و خبرنامه های درون سازمانی.
این اقدامات نیز سبب می شوند که سایت شما بیشتر دیده شود. در نهایت آنچه باعث می شود که سایت شما یک سایت خوب روابط عمومی معرفی شود، میزان بازدید روزانه، میزان توقف هر بازدید کننده در سایت شما، نرخ خروج بازدید کننده به محض مشاهده صفحه اول و متوسط تعداد بازدید صفحات توسط یک بازدید کننده در هر بازدید است.
نویسنده: دکتر عادل میرشاهی

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد