آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

برای برگزاری دوره های تخصصی و مشاوره در زمینه روابط عمومی هوش مصنوعی، روابط عمومی نوین، روابط عمومی آنلاین، رسانه های اجتماعی، سئو پی آر، تبلیغات، ارتباطات و امور فرهنگی با شماره همراه: 09331178144 تماس حاصل فرمایید.
آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

برای برگزاری دوره های تخصصی و مشاوره در زمینه روابط عمومی هوش مصنوعی، روابط عمومی نوین، روابط عمومی آنلاین، رسانه های اجتماعی، سئو پی آر، تبلیغات، ارتباطات و امور فرهنگی با شماره همراه: 09331178144 تماس حاصل فرمایید.

توسعه فردی مدیر روابط عمومی

«مدرسه روابط عمومی»- مدیر روابط عمومی باید شخصیت وارسته و متفاوتی داشته باشد و به این سبب است که توسعه فردی مدیر روابط عمومی اهمیت می یابد. در این یادداشت قصد داریم تا ضمن ده سوال برای ارزیابی توسعه فردی کمک کنیم که دریابید چه مقدار زمان برای توسعه شخصی خودتان صرف می‌کنید؟ 

پس از آنکه هر یک از سؤال‌ها را خواندید، به هر یک از آن‌ها از ده نمره، امتیاز دهید. در این صورت ارزیابی نسبتاً خوبی از میزان توسعه‌یافتگی خود خواهید داشت.

 این سؤال‌ها را می‌توانید درباره زندگی شخصی و یا زندگی کاری خود بپرسید. برای مثال موقعیت کاری خود در شرکت را در نظر بگیرید و در پاسخ به هر سؤال از ده نمره، امتیاز دهید.


 این ده سؤال عبارت‌اند از؛

1)چقدر از اینکه در زندگی به کجا می‌روید، آگاه و شفاف هستید؟

آیا می‌دانید از زندگی چه می‌خواهید؟ آیا می‌دانید به کجا می‌روید؟ آیا برنامه‌ای برای رسیدن به جایی که می‌خواهید بروید، دارید؟


2) چقدر در خصوص چیزهایی که در زندگی انجام می‌دهید، شایستگی دارید؟

آیا به اندازه کافی برای کارهایی که می‌خواهید انجام دهید، زمان و انرژی صرف می‌کنید؟ آیا شایستگی‌های مورد نیاز برای زندگی و انجام کارهایتان را دارید؟ آیا برای کسب شایستگی‌های مورد نیاز، به یادگیری نیازمند هستید؟


3)چقدر فرد بی‌پروا و مطمئنی هستید؟

به طور کلی چقدر خودتان را مطمئن می‌دانید؟ اگر در محیط جدیدی قرار بگیرید، چقدر می‌تواند اعتماد به نفس خود را حفظ کنید؟ در گفتگوها و مراودات خود با دیگران چقدر اعتماد به نفس دارید؟


4) چقدر نسبت به کمک خواستن از دیگران در زندگی گشوده هستید؟

آیا در هنگام نیاز به کمک از دیگران تقاضای کمک می‌کنید و یا ترجیح می‌دهید که به تنهایی با مسائل رو در رو شوید؟

 

5) توانایی شما در ابراز و بیان احساسات، افکار و برنامه‌هایتان چقدر است؟

آیا می‌توانید در صورت نیاز افکار و احساسات خود را به دیگران بیان کنید یا ترجیح می‌دهید که همه آن‌ها را درون خود نگه دارید؟


6) تا چه اندازه خود را فردی خلاق می‌دانید؟

آیا در زندگی شخصی و کاری خود از خود خلاقیت بروز می‌دهید؟ یا فردی هستید که دنباله‌روی دیگران است.


7) چقدر در مورد وضعیت‌های جدیدی که در زندگی کاری و شخصی با آن‌ها مواجه می‌شوید، با رویکردی باز استقبال می‌کنید؟

آیا می‌توانید بدون احساس ترس یا شرمندگی چیزهای جدید را تست کنید؟ آیا می‌توانید چیزهای جدیدی که دیگران آزارنده می‌دانند را تست کنید؟


8)چقدر خود را فرد همدلی می‌دانید؟

آیا می‌توانید مسائل را از نقطه نظر دیگران ببینید و خودتان را جای آن‌ها بگذارید؟ آیا به نچه که دیگران می‌گویند یا احساساتی که بیان می‌کنند، گوش می‌دهید؟ آیا قدرت کنار آمدن با افکار و عقاید متفاوت را دارید؟


9) چقدر به درستی عقاید و ارزش‌هایی که در زندگی دارید، ایمان دارید؟

آیا بر اساس عقاید و ارزش‌های خود زندگی می‌کنید و یا با روبرو شدن با کوچکترین مسئله‌ای آن‌ها را کنار می‌گذارید؟ آیا این توانایی را دارید که به عقاید دیگران بدون در نظر گرفتن ارزش‌های خود گوش دهید و یا همواره اولویت را به ارزش‌های خود می‌دهید؟


10) تا چه اندازه بر عواطف خود کنترل دارید؟

آیا می‌توانید عصبانیت خود را کنترل کنید؟ آیا می‌توانید از عواطف و هیجانات خود به درستی استفاده کنید؟ آیا اغلب غیرمنطقی هستید؟


پس از آنکه به هریک از سؤال‌ها امتیاز دادید، امتیازهای تخصیص داده به هر سؤال را با هم جمع کنید. 


حاصل جمع امتیازها، از ۱۰۰ نمره خواهد بود. نکته مهم آن است که همه سؤال‌ها، از نوع خودگزارش‌هی هستند. بنابراین، به آن‌ها صادقانه پاسخ دهید.


همان‌طور که متوجه شده‌اند، همه سؤال‌ها به خود شما مربوط می‌شوند و عامل بیرونی در پاسخ به ن‌ها دخیل نیست.


 پس، تنها کسی که می‌تواند شما را توسعه دهید، کسی نیست جز خودِ شما!

اگر طوری برنامه‌ریزی کنید که بار دیگری که به این سؤال‌های پاسخ می‌دهید، امتیاز ۱ به ۲، ۲ به ۳، و نهایتاً امتیاز ۹ به ۱۰ تبدیل شود، در این صورت، به شکل تدریجی در توسعه شخصی گام برداشته‌اید. 


این افزایش‌های کوچک در نمره‌ها، تغییرات بزرگی در زندگی شخصی و کاری شما ایجاد خواهد کرد. 


نکته دیگر آن است که همه این توانمندی‌ها و شایستگی‌هایی که در ده سؤال فوق مدنظر قرار گرفتند، به همدیگر مربوط هستند و بر هم اثر می‌گذارند.


پرسیدن سؤال‌هایی مانند این سؤال‌ها از خود، سبب می‌شود که ارزیابی نسبی از سطح توسعه‌یافتگی خود داشته باشید و بتوانید در جهت توسعه فردی گام بردارید. چرا که ارزیابی سطح فعلی پیشرفتِ خود، نخستین و اساسی‌ترین گام در برنامه‌ریزی توسعه است. در واقع شما با این سوالات به صورت ناخودآگاه در مسیر توسعه فردی قرار می گیرید. توسعه ای که می تواند فضای فعالیت شما در روابط عمومی را نیز متحول کند. برای آموزش و مشاوره می توانید روی کمک ما نیز حساب کنید. با ما در تماس باشید. 

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد