آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

برای برگزاری دوره های تخصصی و مشاوره در زمینه روابط عمومی هوش مصنوعی، روابط عمومی نوین، روابط عمومی آنلاین، رسانه های اجتماعی، سئو پی آر، تبلیغات، ارتباطات و امور فرهنگی با شماره همراه: 09331178144 تماس حاصل فرمایید.
آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

برای برگزاری دوره های تخصصی و مشاوره در زمینه روابط عمومی هوش مصنوعی، روابط عمومی نوین، روابط عمومی آنلاین، رسانه های اجتماعی، سئو پی آر، تبلیغات، ارتباطات و امور فرهنگی با شماره همراه: 09331178144 تماس حاصل فرمایید.

روابط عمومی؛ متصدی سواد دیجیتال و سواد اینترنتی

«مدرسه روابط عمومی»- دکتر حجت اله عباسی در یادداشتی با موضوع ضرورت های سواد دیجیتال به دنیای مدرن می پردازد. دنیایی که روابط عمومی ها در آن خلق شده و باید مسئولیت های خودشان را به بهترین نحو ممکن انجام دهند.


وی می نویسد: همگرایی سیستم های کامپیوتری، شبکه های مخابراتی و اینترنت، افق دیگری از جهانی شدن را با گشودن فضای جدیدی برای تغییرات بنیادین در جوامع نمایان ساخته است. ورود به فضای جدیدکه از قضا بخشی از امور زندگی و کسب و کار را نمایندگی می کند، بدون آمادگی های لازم میسر نیست.

سرعت سرسام آور تحولات فناورانه بسیاری از برنامه ریزی های بلندمدت سنتی را بی اثر کرده است. در عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات برخلاف عصر رسانه های جمعی متداول، گذار از یک فناوری رسانه ای به نوعی دیگر طولانی مدت نیست.

عصرمطبوعات به مخاطب باسواد نیاز داشت. رسانه رادیو چندان به سواد مخاطب وابستگی نداشت و تلویزیون تا حدی به سواد خواندن و نوشتن نیاز داشت. ولی در عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات، بخاطر تکثر و تنوع رسانه ها، رقابت گسترده آنان و کاهش نقش حاکمیت ملی در کنترل رسانه های اجتماعی، دایره سواد نیز متنوع شده است. از  سواد دیجیتال و سواد اینترنتی کاربران سخن به میان می آید و دیگر سواد خواندن و نوشتن مخاطب، محلی از اعراب ندارد. 

سواد دیجیتال، توانایی درک و مهارت های استفاده از منابع کامپیوتری و سواد اینترنتی توانایی تشخیص، استفاده از منابع اینترنتی و مهارت های آن است. امروزه اغلب کاربران، دست اندرکاران رسانه های جدید، نهادهای مدنی و موسسات حاکمیتی به کسب #سواد_دیجیتال و #سواد_اینترنتی نیاز مبرم دارند.


منابع  باید برای آماده کردن کاربرانی فعال و کنشگر از طریق آموزش و فرهنگ سازی از جمله فرهنگ استفاده و مصرف رسانه(رژیم رسانه ای) صرف شود. سوگیری «شبکه ملی اطلاعات» باید در راستای آموزش و فرهنگ سازی سواد دیجیتال و اینترنتی در جامعه و فعال کردن کاربران بوده و البته نیم نگاهی هم به راهکارهای کنترلی داشته باشد.


در بحبوحه بحران اخیر دست اندرکاران فناوری اطلاعات و ارتباطات و مقام های امنیت ملی، سرگرم کنترل فضای دوم در کشورمان هستند. این در حالی است که غول های فناوری جهان در صدد گذار از «عصر دیجیتال» به «عصر کوانتوم» هستند. با رونق گرفتن «کامپیوترهای کوانتومی» و  «اینترنت کوانتومی» بسیاری از ساز وکارهای کنترلی دولت ها از جمله فیلترینگ و مصادیق دیگر کنترل و همچنین کنش های تخریبی هکرها بی معنا و  امنیت طرف های ارتباطی کاملا تضمین خواهد شد. 


در چنین هنگامه ای راهکار تضمین امنیت ملی از مسیر ایجاد امنیت پویا و خلاق مبتنی بر کاربران فعال میسر خواهد بود. اما سوال اینجاست که چرا روابط عمومی باید در این جهان به دنبال تقویت سواد دیجیتال و سواد اینترنتی در میان مخاطبان خود باشد. دلیل این موضوع این است که اگر شایعه ای در میان مردم درباره برند سازمان شما منتشر شود، مردمی که دارای سواد دیجیتال هستند، قطعا موضوع را پیگیری کرده و راحت نمی پذیرند و در نتیجه کار شما برای تنویر افکار عمومی ساده تر از زمانی است که مردم به این سواد مجهز نیستند و باید آبروی رفته را بازگردانید. 

بنابراین نیاز به آموزش دارید. نیاز به آموزش درون سازمان به عنوان یک مسئولیت شرکتی و آموزش بیرون سازمان به عنوان مسئولیت اجتماعی. ما در این مصاف در کنار شما هستیم. برای مشاوره و آموزش با ما تماس بگیرید. 

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد